Black Tiger - Videa | Bandzone.cz

Black Tiger hard rock-rock / Olomouc

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Life is a game 2018
    Nezařazeno
  • Open Your Eyes 2018
    Nezařazeno
  • Solitary man 2018
    Nezařazeno
  • Who Is To Blame (2015)
    Nezařazeno
  • Peace In Your Heart (2015)
    Nezařazeno
  • Don't Leave Me (2015)
    Nezařazeno

Black Tiger - Don´t Leave Me (single)

Oficiální videoklip Vznik: 1.10.2018
Emoce a silná melodická linka - to je nový singl DON’T LEAVE ME olomoucké kapely Black Tiger

Na začátku října přináší olomoucká kapela Black Tiger ochutnávku ze svého nového, debutového alba v podobě singlu DON’T LEAVE ME. Singl vznikl v produkci italské legendy melodického rocku Maria Percudani. Autorem textu popisujícím krizi v osobních vztazích je zpěvák kapely Jan Trbušek. Energickou a také velmi emocionální skladbu podtrhuje videoklip z dílny Cuts Production. Vydání alba kapely Black Tiger je naplánováno na 12. října.

Kapela Black Tiger vydává po více než roční spolupráci na novém albu s italským kytaristou a producentem Mariem Percudani (kytarista kapel Hardline a Hungryheart) ochutnávkový singl a videoklip ke skladbě DON’T LEAVE ME. Píseň velmi dobře vystihuje hudební styl kapely – melodický rock. Singl má velmi silnou melodii, bohatou aranž s vokály, energický styl a hutný, moderní zvuk.

Autor textu a zpěvák kapely Jan Trbušek představuje pozadí skladby: „Text popisuje krizi v osobních vztazích, kdy, aniž si to uvědomujeme, se nám najednou ten druhý odcizí, žijeme v oddělených světech a už s námi nechce tu životní pouť dál vést. Přijde to nečekaně a snažíme se s tím srovnat a vůbec pochopit, proč se to stalo. A taky tomu nechceme uvěřit a chceme, aby se ten druhý vrátil. K tomu často dojde, ale už to nikdy nebude stejné.“

Kapela Black Tiger působí od roku 2010. Debutové album, ze kterého singl DON´T LEAVE ME vzešel, se natáčelo v Itálii ve studiu Tanzan Music a účinkuje na něm řada zahraničních hostů, např. americký hudebník Dan Reed z kapely Dan Reed Network. Rodáci ze severní Moravy představují jako jedni z mála českých muzikantů melodický rock. Tento žánr vznikl v 70. a 80. letech 20. století jako „umírněnější“ rock s důrazem na melodii, také nazývaný jako AOR - Adult Oriented Rock („Rock pro dospělé“). Mezi nejznámější zahraniční zástupce melodického rocku patří například Bon Jovi, Journey nebo Foreigner.