METAL BREATH - ASPERRA, GENOTHYPE, ZUBATHAA, ALGAES | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě so 04

METAL BREATH - ASPERRA, GENOTHYPE, ZUBATHAA, ALGAES

-

Parlament Club


Kollárova 840, Plzeň 3, Plzeň
Ukázat na mapě
Hudebně nadupané miniturné plné metalové nálože!!!

Info o kapelách:

GENOTHYPE - metal
Genothype mísí progresivní směřování, hardcore a groove metal. GENOTHYPE je čtyřčlenná progresivní metalová kapela se silným hardcore a groove metalovým původem. Zpěvákův hluboký chraplavý zpěv, podladěné kytary, těžké kytarové riffy, melodické linky a synchronizované rytmy, Vás nenechají v klidu ani vteřinu!

https://www.facebook.com/genothype
https://bandzone.cz/genothype

ASPERRA - mash-up metal
Hudební těleso pocházející z Hýskova, jehož vznik se datuje někdy k únoru 2018, kdy hudební torzo o třech účinkujících doplnil zpěvák a kytarista v jedné osobě. Tak jako hudební vkus posluchačů je různorodý tak i naše tvorba se opírá o různé prvky melodic metalu, progressive metalu, metalcoru a tu a tam death metalu. Prostě a jednoduše... Mash-up metal

https://www.facebook.com/asperraband
https://bandzone.cz/asperra
https://open.spotify.com/artist/…

ALGAES - cello metal
Je pražský projekt ve složení violoncello a bicí, který se pohybuje na hranici různých metalový stylů, od metalu, hardcoru, doomu až po death. Přidává do svého repertoáru i nové disharmonické prvky a odkrývá tak skrytý potenciál podladěného violoncella.
A Runy šeptají skrz nevědomí…

https://www.facebook.com/algaes.metalion
https://bandzone.cz/algaes
https://algaes.cz/

ZUBATHAA – progressive-metal
Rokycansko-plzeňská ZUBATHAA, hrající progresivní metal s prvky jazzu, death metalu a dalších žánrů, působí na scéně již od roku 2011. V roce 2021 vydala kapela album "Take a Scythe". Nyní hraje instrumentálně ve složení Richard (kytara), Jakub (basa), Pavel (bicí) a představí jak nový materiál, tak skladby z desky. Můžete se těšit na dynamickou hudbu plnou kytarové akrobacie, neotřelé rytmiky a trochu náladu dokreslujících samplů.

https://www.facebook.com/search/top?q…
https://bandzone.cz/zubathaa
Správci koncertu:
Černý stín
Zobrazit více koncertů ve městě Plzeň