TURN-OFF 2024 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek TURN-OFF 2024
Sdílej koncert dál:
čvc so 06

TURN-OFF 2024

Louka u autobusového nádraží

Turnov, ČR

6.7.2024 od 14 hodin se Turnovem opět rozezní struny kytar v rámci 9. ročníku festivalu TURN-OFF ROCK FEST. Festival proběhne již tradičně na open air prostoru vedle autobusového nádraží v Turnově na Lukách. Areál festivalu bude pro návštěvníky přístupný od 13 hodin.
Tento festival je založen především na příjemné a pohodové atmosféře v malebném prostředí srdce Českého ráje, bez plotů a jiných zábran či omezení. V průběhu celého festivalového dne se mohou návštěvníci těšit především na pořádnou nálož muziky v podání vybraných českých rockových a metalových kapel, dále pak na ověřené, ale i nové festivalové soutěže a velkou porci zábavy během celého dne. Nezapomíná se ani na ty nejmenší, kde pro rodiny s dětmi bude opět připraveno bohaté vyžití ve formě skákacích hradů, malování, tetování a spousta dalšího rozptýlení. Během festivalu bude pro návštěvníky k dispozici bohatá nabídka občerstvení nejen z místních pivovarů, ale i ve formě míchaných alkoholických i nealkoholických nápojů, ledové tříště, apod. Přijdou si zde na své také milovníci jídla, pro které bude připraveno na výběr z lahůdek české i zahraniční festivalové kuchyně.
Letos je zase na co se těšit a to vše opět se vstupem ZDARMA!!!
Projekt je realizován za finanční podpory města Turnov a Libereckého kraje.
Správci koncertu:
Eliška Morávková
Zobrazit více koncertů ve městě Turnov