Vítrholc + Schrödingerova kočka + Stanislav Beran (Schrödingerův hotel) | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě so 18

Vítrholc + Schrödingerova kočka + Stanislav Beran (Schrödingerův hotel)

-

Fara, Horní Pěna 1

Horní Pěna, ČR

dobrovolné
Autorské čtení a koncert na faře v Horní Pěně u Jindřichova Hradce
Vítrholc + Schrödingerova kočka + Stanislav Beran (Schrödingerův hotel)

Od 18:00

* Autorské čtení básnířek a básníků Vítrholce (Filip Klega, Eliška Hondlová, Krista Kašpar, Karel Škrabal, Dalibor Maňas, Elena Pecenová, Jaroslav Škvarna)
* Stanislav Beran, autorské čtení z knihy Schrödingerův hotel
* Schrödingerova kočka, koncert
* Vítrholc, koncert a žambrejz

Stanislav Beran
Debutoval básnickou sbírkou Zlodům (2002), ale záhy se začal věnovat výhradně próze. Vydal povídkový soubor Až umřeš, nikdo už ti nebude chtít sahat na prsa (2007), novelu Hliněné dny (2009), další soubor povídek Žena lamželezo a polykač ohně (2013), román Vyšehradští jezdci (2016) a román v povídkách Kocovina (2019). V roce 2023 mu v nakladatelství Host vyšla povídková kniha Schrödingerův hotel a také jeho první titul určený dětem Ztracený v povětří. Žije poblíž Jindřichova Hradce.

Vítrholc
Uskupení básníků, hudebníků a výtvarníků fungující od roku 1994. Kořeny Vítrholce jsou v Brně. Spojování poezie a hudby. Elektronický recitační kruh. Občas bigbeat. Občas noise. Hodně trip-hop.
https://www.youtube.com/watch?v…
https://open.spotify.com/album/14uWiU…
https://www.facebook.com/groups/vitrholc
https://bandzone.cz/vitrholc

Schrödingerova kočka
Kapela Schrödingerova kočka je "zjevením" v tom nejlepším slova smyslu - těžkotonážní heavy post punk / noise rock na trase bicí - basa - saxofon hledá inspiraci u starých punk/hc kapel alá Lvmen nebo UJD. A výsledek je nadčasovej a na českou scénu dost nevšední těžkotonážní poetickej hluk.
Správci koncertu:
Karel Škrabal
Zobrazit více koncertů ve městě Horní Pěna