Hardcore Day w. SLAPSHOT and guests | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Hardcore Day w. SLAPSHOT and guests
Sdílej koncert dál:
čvn pá 28

Hardcore Day w. SLAPSHOT and guests

-

Žlutý pes


Pardubice, Pardubice
Ukázat na mapě
Old Tyme Hardcore v pardubickém Žluťáku ozdobí tradiční festiválek Hardcore Day. Přijede legenda z amerického Bostonu – SLAPSHOT. V průběhu existence kapely v uplynulých třiceti letech docházelo k neustálým změnám v sestavě, ale zakládající člen, zpěvák a lídr Jack „Choke“ Kelly vždy zůstal. Za dobu působení na scéně vydala kapela osm studiových alb a řadu singlů a EP. Poslední album Make America Hate Again z roku 2018 potvrdilo konsistentní kvalitu a neotřesitelnou pozici na hardcore scéně. Nezaměnitelný zpěv, agresivní tah na branku, zběsilost – vše v písničkách do dvou minut, to vše na nás vybalí tahle bostonská partička během HC večírku.
https://www.facebook.com/SlapshotBoston/
Pod kotel přitopí zástupci české scény :
HORRIBLE CREATURES
Jedna z nejvýraznějších kapel z českých luhů a hájů na poli thrash/death metalu poslední doby, která si zahrála i před takovou ikonou, jakou jsou Soulfly. Své ambice přetavila i do spolupráce s věhlasným producentem Tue Madsenem.
https://www.facebook.com…
https://bandzone.cz/horriblecreatures
D.O.P.
Metal/hardcoroví harcovníci ze Žďáru nad Sázavou, co drtí posluchače již od druhé poloviny devadesátek.
https://www.facebook.com/D.O.P.band
https://bandzone.cz/dop
PAVILON 9
Tahle kapela z nedaleké Chrudimi a okolí si srdce domácích fans získala už dávno a jejich koncerty jsou plné pozitivní energie.
https://www.facebook.com/pavilon9
https://bandzone.cz/pavilon9
PLÁN TO KILL
Přímo na domácí půdě zahraje tahle banda, která chytila v loňském roce nový dech po příchodu argentinského frontmana Javiera Kinga Barrery. Jejich hudba nese vlivy staré školy metalu a hardcoru a pod taktovkou zakládajícího člena a bicmena Pigiho drtí kosti.
https://www.facebook.com/plantokill
https://bandzone.cz/plantokill
Správci koncertu:
Pigi
Zobrazit více koncertů ve městě Pardubice