Consuming the Tempest vol. II | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
dub so 27

Consuming the Tempest vol. II

-

Modrá Vopice


K Žižkovu 381, Praha
Ukázat na mapě
250 Kč
Temní a depresivní, plni naléhavé atmosféry a zmaru, přitom se o kvintetu v čele se zpěvačkou Dahlien můžeme částečně bavit jako o alternativě. Umrlčí skvadra THE CORONA LANTERN nořící se do hlubin doom metalu, post-metalu a blackened (snad sludge) metalu tuto sobotu do pražské Modré Vopice zve na koncert, kde se krom nich představí ještě další tři kapely.
A sami pořadatelé příliš nehrají, takže pokud chcete slyšet skladby z úspěšné a aktuálně vyprodané desky „Certa Omnibus Hora“ včetně posledního singlu „Poryvy“, měli byste v sobotu neváhat.
Sestava druhého Consuming the Tempest ale láká též na Rakušáky DARKFALL. Tahle thrashing deathmetalová kapela už to do lidí pere od roku 1995 a jejich mix technikou a melodiemi načichlého death metalu v kombinaci s přímočarým thrashem oslovuje fanoušky většiny metalových subžánrů a pravidelně se přes hranice vrací i k nám.
Z daleka přijedou i NEUROTIC MACHINERY. Velmi pracovitá kapela z Tachova patří mezi nejlepší a zároveň možná nejpodceňovanější tuzemská tělesa. Hrají progresivně a moderně, přesto se do svého propracovaného death metalu nebojí zapojit emoce. Na kontě mají už šest alb a s každým přírůstkem do diskografie se posunují vpřed a objevují, výtečná poslední deska „A Loathsome Aberration“ však nasadila daleko těžší výraz a poměrně temný podtón.
Emoce dovezou i ASVRA. Hudba kapely ze Štětí si bere z mnoha zdrojů. Je tu post-rock, alternativní směry i rozevlátý ukřičený hardcore / screamo.

The Corona Lantern (post-doom metal / Praha)
www.facebook.com/thecoronalantern
http://youtu.be/q8no3oRSY8Q
http://thecoronalantern.bandcamp.com

Darkfall (death-trash metal / Graz, Rakousko)
www.facebook.com/DarkfallMetal
http://youtu.be/bXLU8Sfwhps
http://darkfallaustria.bandcamp.com

Neurotic Machinery (tech death post-metal / Tachov)
www.facebook.com/neuroticmachinery
http://youtu.be/wnQFiWnwH_o
http://neuroticmachinery.bandcamp.com

asVra (alternative post rock / Štětí)
www.facebook.com/asvra.cz
http://youtu.be/6JFiUgwYpcs

Klub Modrá Vopice www.modravopice.eu
Praha 9 - Vysočany www.mapy.cz/s/d48t
FB stránky: www.facebook.com/modravopice.eu

19:15 - 20:00 AsVra
20:20 - 21:05 Neurotic machinery
21:25 - 22:10 Darkfall
22:30 - 23:15 The Corona Lantern
Správci koncertu:
Ruby, Bandzone.cz
Zobrazit více koncertů ve městě Praha