motosraz KAMEŇÁK 7.9.2019 Kameničná | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář so 07

motosraz KAMEŇÁK 7.9.2019 Kameničná

-

areál hřiště

Kameničná, ČR

170
Srdečně zveme všechny příznivce jedné stopy na jeden z posledních srazů letošní sezony a to na 11. ročník motosrazu Kameňák v podhůří Orlických hor v obci Kameničná (u Žamberka)

Zahájení bude ve 13 hodin 7.9.2019, s půlhodinovým zpožděním budou následovat vyjížďky - silniční, crossová a veteránská.

Od 15 hodin si zasoutěžíme v tradičních i netradičních disciplinách a po 18 hodině nám rozproudí krev v žilách kapely: HARDMOK (hard rock z Pardubic, E!E (punk-rock'n'roll legenda z Příbrami), THE APPLES (pop-rocková dívčí kapela z Prahy), VAŤÁK (KABÁT revival z Dvora Králové nad Labem). Mezi kapelami se ve večerním čase uskuteční tradiční soutěž Miss Kapsička a další vystoupení.

Břicha Vám i v roce 2019 naplní team pod vedením Pavly Rolfové a to klobáskami, grilovanými hermelíny, guláškem, domácími bramboráky, grilovanými vepřovými steaky z krkovice, škvarkovou pomazánkou, párky v rohlíku, koláči a pro nocležníky bude připravena nedělní česnečka.

Na čepu letos:
Kozel 10°, Kamenský Stoják 11°, Pilsner Urquell, Kamenský Radler, Birell,
Kolča.

Ostatní alko i nealko občerstvení samozřejmostí.

Moderuje Voves z motorazu Broďák. Zastřešené sezení, stanování i s motorkou přímo v areálu. Stánek s tričky a moto sortimentem.

Vstup během akce pro každého pouze 170,-Kč, do 15 let zdarma. Vstupenky pouze na akci na místě, bez předprodeje.

generální sponzor:
STAVOKAMENÍK - Ing. Pavel Kratochvíl

hlavní sponzoři:
FINCENTRUM REALITY - Jan Štěpánek
AUTODOPRAVA - Martin Grund
Martin Dostál
Správci koncertu:
Lukáš Jirčík
Zobrazit více koncertů ve městě Kameničná