Tři sestry Radegast tour 2015 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn so 06

Tři sestry Radegast tour 2015

Výstaviště Zahrada Čech


Na Vinici 948, Litoměřice
Ukázat na mapě

Předprodej vstupenek:

Skupina Tři sestry v letošním roce oslaví své 30. narozeniny. Narozeninové oslavy propuknou 21. – 23. 5. 2015 na výročním koncertu „Tři sestry 30 Let Open Air“ v pražském Braníku.
Již o týden později, konkrétně 30. 5. vyráží soubor na celorepublikové TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015 ku oslavě 30ti let na české hudební scéně. Toto turné skončí až 5. září a v jeho rámci navštíví 21 open-air areálů Čech a Moravy.

Generálním partnerem tour je pivo Radegast, tudíž se můžete těšit na ryzí pivo Radegast 10° i 12°, které sebou přináší celošňůrovou soutěž o volné, VIP vstupenky a možnost aktivní účasti na hokejovém zápase umělců a výherců Tři sestry Radegast tour, který bude zároveň obsahovat velké překvapení! VIP zóna vám nabídne pohodlí a pivo zdarma. Samozřejmě nebude chybět výčep přímo na podiu, ze kterého jsou občerstvováni i návštěvníci koncertů!
Vše vyvrcholí dvouhodinovým koncertem Tří sester, během něhož zazní zbrusu nové písničky z právě vznikajícího alba, doplněn o léty prověřené songy.

Hosty na turné a pomocníky při zapíjení kulatých narozenin budou spřátelené soubory HORKÝŽE SLÍŽE, E!E, DOCTOR P.P., DE BILL HEADS a MZH.
Správci koncertu:
Petr Stawarz, vendy
Zobrazit více koncertů ve městě Litoměřice