Ozvěny prázdnin 2015 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář so 12

Ozvěny prázdnin 2015

-

Hrad Orlík nad Humpolcem

Rozkoš, ČR

NA MÍSTĚ - Základní: jednodenní 180,-Kč / dvoudenní 330,- Kč // Snížené: jednodenní 130,- Kč / dvoudenní 220,- Kč // Rodinné (2+2): jednodenní 400,- / dvoudenní 660,- Kč // V PŘEDPRODEJI - Základní: jednodenní 150,-Kč / dvoudenní 270,- Kč // Snížené: jednodenní 100,- Kč / dvoudenní 160,- Kč // Rodinné (2+2): jednodenní 370,- / dvoudenní 600,- Kč //
DĚTI DO 12 LET VSTUPNÉ ZDARMA
DO 16 LET + DŮCHODCI SNÍŽENÉ VSTUPNÉ
Rezervace vstupenek na vstupenky@ozveny-prazdnin.cz, předprodej na https://www.ticketstream.cz nebo od 4.7.2015 přímo v hradní pokladně.

Navazujeme na loňské příjemné muzikantské setkání na zajímavém místě v blízkosti Humpolce a zakládáme tak festivalovou hradní tradici. Letos bude festival již dvoudenní a čeká nás i zajímavější program.

Oba dva dny budeme zahajovat v 10:00 hodin dětským programem na různých místech hradu, během kterého se na podiu postupně budou objevovat jak amatérské seskupení, tak kapely, které již mají "nějaký ten koncert" za sebou.

Dopoledne program pro děti (cca od 11:00 hodin se již bude prolínat s programem odpoledním)
Dětské dopoledne bude plné workshopů a ukázek uměleckých činností doplněné spoustou her a soutěží.

Odpolední program plný hudby
V odpolední části pak budou probíhat vystoupení různých muzikantských seskupení povětšinou folk-rockového zaměření.


Sledovat aktuality můžete také na
www.ozveny-prazdnin.cz
nebo
https://www.facebook.com/ozvenyprazdnin
Správci koncertu:
Kamil Melíšek